Hotellet

Enkelt att hitta, lätt att trivas

För dig som befinner dig upp i Årjäng kan vi varmt rekommendera Hotell Årjäng.

Här bor du nära intill den norska gränsen och E18 går förbi i närheten. Med andra ord kan du enkelt ta dig hit oavsett varifrån landet du kommer. Hotell Årjäng är ett mysigt och modernt hotell med nordisk inredning och stilren design. Här bor du i luftiga och fräscha hotellrum som är inredda med vackra och bekväma sittmöbler, en skön säng, tv och många andra bekvämligheter. Du kan själv välja mellan olika rumstyper, vissa är mindre och andra är större. För dig som reser till Årjäng i jobbet kommer du garanterat att stortrivas. På det egna hotellet finns en bowlinghall – perfekt för teambuilding!

Aktiviteter och nöjen

För dig som gillar att träna finns även en härlig simhall som ligger vägg i vägg med hotellet. Här kan du även njuta av ett härligt bastubad efter ditt motionssim. Det centrala och exemplariska läget som hotellet har gör att du alltid har aktiviteter och roliga saker att hitta på i närheten. Bland annat finns en travbana och en riktigt fin golfbana med 18 hål i närheten. För dig som gillar att golfa erbjuder hotellet särskilda golfpaket!

Ät gott, må gott!

Se till att du har mycket kraft och ork inför dagen genom att komma ner i god tid till frukostbuffén. Här serveras mängder av godsaker som garanterat kommer att smaka. Till kvällen kan du också stanna kvar eftersom hotellet har en egen restaurang. Förutom att du kan avnjuta goda middagsrätter på á la carte kan du även äta lunch på hotellet.

Kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer.

Varmt välkomna till Hotell Årjäng!

Reception
Reception
Årjängstrollet
Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Krongården © 2023

Logotyp Zebraweb